●  INFO  AUTEUR

 

NIHIL EST PERPETUUM DATUM

Terug naar Home

De auteur van deze ietwat andere genealogie-boeken is Han Kamermans, sinds 2009 woonachtig in Rijnwaarden (aan de Rijn) en van Zeeuwse afkomst. Han Kamermans werd in 1938 in Vlissingen (aan de Schelde) geboren en behaalde daar in 1959 het diploma HTS Weg en Waterbouw. Van 1959 tot 1973 leefde hij in Zwitserland (Chur, Alpnach-Dorf, Basel) en van 1974 tot 1999 in Duitsland (Hamburg, Berlijn). In 1999 keerde Han Kamermans naar Nederland terug en vestigde zich in de Euro-stad Maastricht (aan de Maas).

Han Kamermans heeft bij het consequente verzamelen van de vele uitermate interessante informaties en bijzonderheden over de werelwijde KCAMMERMANNS-"family" niet alleen - na dus meer dan veertig jaar in het Duitstalige buitenland te hebben geleefd - zijn Vlaams-Nederlandse "roots" teruggevonden maar ook enorm veel over de eigen Kamermans-familie ervaren. 

Deze veelvuldige recherche-informaties over de vooral ook in etymologisch opzicht inderdaad uiterst interessante KCAMMERMANNS-"family" wil Han Kamermans met deze 4 elektronische  boeken gaarne aan de leden van de diverse K/C-geslachten verder geven. 

Uitermate informatief in deze boeken zijn verder ook de vele Duitstalige teksten en verwijzingen - immers maakten de Noordelijke en Zuidelijke Nederlanden eeuwenlang deel uit van het "Heilige Römische Reich Deutscher Nation" (Nederland en Zwitserland traden in 1648 uit) en is in Duitse archieven dus heel veel daarover te vinden.

Contact via kamermans1938(at)gmail.com   ("at" door "@" vervangen)    

 

 

 

NOLI TURBARE CIRCULOS MEOS